biuro reklamy

JAKUBIAK LOKALNIE 4 JUŻ OD WRZEŚNIA

TVN Media

kuchnia+

Dodaje smaku.

Kuchnia+ to pierwszy polski kanał, który dostarcza inspiracji pasjonatom kulinariów, zarówno rozpoczynającym swoją przygodę z gotowaniem, jak i wytrawnym adeptom tej sztuki. Stacja prezentuje w jakości HD najlepsze światowe programy takich gwiazd, jak Jamie Oliver, Anthony Bourdain czy Martha Stewart, a także własne produkcje z udziałem polskich sław gastronomii: „Jakubiak lokalnie”, „Adam w sieci: patenty i triki” oraz program współtworzony przez widzów stacji „Warsztaty smaku kuchni+”. Od 2009 roku stacja organizuje autorski przegląd filmów kulinarnych kuchnia+ food film fest. Tuż po starcie kanał został uznany za Debiut Roku przez Polską Izbę Komunikacji Elektronicznej, a w 2007 roku uhonorowany Kulinarnym Oskarem w kategorii Program Telewizyjny.

Zasięg techniczny stacji wg Nielsen Audience Measurement to ponad 3,6 mln gospodarstw domowych.

Więcej informacji na www.kuchniaplus.plwww.facebook.com/KUCHNIAplus

 Pokaż

JAKUBIAK LOKALNIE 4 JUŻ OD WRZEŚNIA

Tomek Jakubiak na nowo odkrywa smaki z różnych miejsc w Polsce i inspiruje się nimi w swojej kuchni. Kucharz podróżuje po kraju, szukając kulinarnych ciekawostek. Produkty lub potrawy charakterystyczne dla odwiedzanego miejsca są dla Tomka punktem wyjścia do pełnego pasji gotowania autorskich przepisów.

Jakubiak to kucharz i dziennikarz kulinarny, gospodarz popularnego programu "Jakubiak w sezonie" w telewizji kuchnia+. Gotowaniem zafascynowany od najmłodszych lat. To jego żywioł, miłość i pasja. O jedzeniu potrafi opowiadać godzinami, okraszając historie właściwym sobie poczuciem humoru. Angażuje się w projekty edukacyjne dla dzieci i młodzieży, prowadzi warsztaty i pokazy kulinarne, a także dużo podróżuje.

Od czwartku, 4 września widzowie będą mogli oglądać premierowe odcinki 4 serii programu „Jakubiak lokalnie”, która odkrywa lokalne polskie aromaty i smaki. W nowej odsłonie Tomek sprawdzi jak powstają polskie wędliny długodojrzewające i sękacze, pokaże co można zrobić z jagnięciny lub brokułów oraz dowie się dlaczego polskie pomidory są tak dobre.


Zobacz takze: